Spaar met elke bestelling voor korting

Het spaarpunten programma van Kelbo snacks maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op jouw volgende bestelling. Bij elke bestelling die jij plaatst ontvang je spaarpunten.

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Wanneer je een account bij ons aanmaakt geef je dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om jou als vaste klant te bedanken.

Hoe kun je punten sparen?

Je ontvangt op de volgende manier punten:

  • Maak een account aan
  • Plaats een bestelling
  • Bij de eerste bestelling ontvang je 25 spaarpunten extra. 
  • Iedere keer dat je een bestelling bij ons doet zul je hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. Deze punten worden toegevoegd aan jouw saldo en dit kun je inzien in jouw account onder het menu spaarpunten.

Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die je uitgeeft op onze site. Voor iedere € 2,- die je uitgeeft ontvang je €0,05 in de vorm van spaarpunten.

Spaarpunten inwisselen

Je kunt de spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. Je kunt de optie ‘gebruik mijn spaarpunten’ selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Deze optie staat bij de betalings opties op de afrekenpagina. Hier staat ook jouw huidige puntensaldo en de waarde in euro’s. Je kunt de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

Je kunt al beginnen met inwisselen vanaf 20 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €1,-. Het maximale aantal spaarpunten wat u kunt verzamelen is 500 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €25-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat je punten hebt ingewisseld.

Jouw saldo bekijken

Je hebt de mogelijkheid in jouw account om het saldo van jouw spaarpunten te bekijken. Je kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van jouw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten zullen na 1 jaar hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2019 heb je 20 punten gespaard, deze 20 punten zullen verlopen op 1 januari 2020.

Notitie: Je kunt zich in jouw account registreren voor het ontvangen van berichten iedere keer wanneer jouw puntensaldo verandert. Je ontvangt 30 dagen voor het verlopen van punten een bericht hierover. De meldingen betreffende jouw saldo kun je in jouw account onder het menu spaarpunten inschakelen.