Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen aan Kelbo snacks. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen.

 

Kelbo snacks is een kleinschalige producent van 100% natuurlijke hondensnacks. Wij maken absoluut geen gebruik van kleur-, geur- of smaakstoffen in onze producten. Daarnaast worden onze producten zo goed gedroogd dat we ook geen schimmeldodend middel hoeven te gebruiken om onze snacks langer houdbaar te maken.

Bewaar de producten op een droge, donkere en het liefst afgesloten plek en dan zijn ze maanden houdbaar.

Alle producten kunnen aan alle honden gegeven worden. Maar kiptips en eendenloopvoetjes bevatten bot, daarom kan deze snack niet geschikt zijn voor kleine honden. Ook bij grotere rassen is het niet verstandig om een hele zak ineen keer te voeren. De ontlasting kan er hard van worden. Met mate is hier het sleutelwoord.

In ons bedrijf worden meerdere dierensoorten verwerkt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat diersoorten onderling niet in contact komen, maar kunnen geen garantie geven.
Wij hebben meerdere diersoorten in ons assortiment en hopen dat er een juiste voor jouw hond tussen zit.

Ja, een deel van onze producten waaronder long, hart, kiptips, kalkoen is makkelijk in kleine stukjes te breken en dus uitstekend te gebruiken voor training.

Een hond kan overal in stikken, daarom is het erg belangrijk om de hond niet alleen te laten met wat voor kauwsnack dan ook. Als jouw hond gulzig is, dan kun je de snack vasthouden zodat de hond samen met jou de snack kan eten.

 

Heb je een vraag die er niet tussen staat, neem dan contact op met kelbosnacks@hotmail.com of bel 06 29 54 28 57.